LIPSZ
Főoldal Események, rendezvények Stratégiai IT tervezés nyílt forráskódú alapokon szeminárium
2019 | 08 | 24
LIPSZ Menü
Események, rendezvények
Tudásbázis
Stratégiai IT tervezés nyílt forráskódú alapokon szeminárium PDF Print E-mail
2006. Szeptember 19, Kedd - 15:11

Időpont: 2006. október 10.
Helyszín: Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara székháza

Szeretettel meghívjuk a Stratégiai IT tervezés nyílt forráskódú alapokon szemináriumra, ami olyan IT vezetőknek szól, akiknek fontos hogy a nyílt forráskód előnyeiről, lehetőségeiről és veszélyeiről vezetői szinten is átfogó képet kapjanak. Az előadást Szentiványi Gábor PhD, a Linux Ipari Szövetség elnöke tartja és a Linux Ipari Szövetség és a Tudományos és Technológiai Alapítvány közös szervezésében kerül megrendezésre.

- Alkalmazhatók-e a megszokott analízis és tervezési módszerek (pl. SWOT, TCO, licenckezelés, risk management) nyílt forráskód esetén is?

- Vagy esetleg más, eddig nem látott veszélyek de egyben új lehetőségek, megoldások is kínálkoznak a vállalat számára?

- Hogy döntsön tehát egy felelős vezető, akinek feladata és felelőssége a nyílt forráskódú technológiákat is tartalmazó megoldások kifejlesztése, integrációja, migrációja, üzemeltetése?Ez az IT vezetők számára készült, Magyarországon egyedülálló tematikájú és célú szeminárium többek között az olyan fontos kérdésekre ad választ, mint

A válaszok keresése közben gyakorlati ötletekkel, tanácsokkal is szolgál a nyílt forráskódú technológiák veszélyeinek elkerüléséhez és lehetőségeinek maximális kihasználásához.

A szeminárium részvételi díja: 145.000 Ft + ÁFA. Ezért az árért nem csak kérdéseire kap választ, hanem meghívjuk a szünetekben némi édességre, teára, kávéra, valamint egy ízletes ebédre.

Az első 10 jelentkező számára a szeminárium ingyenes!
További információk és jelentkezés Pete Ildikónál az alábbi elérhetőségeken: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , (1) 4500 222

A meghívót ide kattintva tudja letölteni.